A Swinghearts 2013 szeptemberében született meg. A közösséget Andrea, László, meghívott tanárok, táncoslábú barátok és lelkes tanítványok segítik.

Jelenleg heti három napon vannak rendszeres órák Budapesten. A TANFOLYAMOK 5 SZINTEN a kezdőtől a versenyző szintig működnek, melyeket középhaladó-­haladó szinttől speciális órák egészítenek ki.

A tanfolyamokon kívül havonta szervezünk BULIt, Swinghearts’ Saturday Practice & Party néven a Savoy Garden Táncstúdióban, a west cosat swing bulikon egyedülálló taxi táncos szolgálattal, hogy biztosan senki ne maradjon tánc nélkül. A party hangulatát minden alkalommal Dj Freelancer, azaz Szűcs Krisztián alapozza meg, a legújabb slágerek és a régi klasszikusok jó érzékkel való kombinálásával.

Egyre népszerűbb a TAVASZI WORKSHOP, a Swinghearts Spring Weekend, mely a magas szintű west coast swing órák mellett valami extrát is ad a résztvevőknek, mint például jazztánc, hip­hop, forgástechnika órák. Azt hiszem elmondható,hogy a kiváló meghívott tanárokkal, valamit a lelkes magyar ­és nemzetközi résztvevőkkel ez a rendezvény egyre hatékonyabb építő pillére a hazai és közép európai wcs közösségnek.

2015 augusztusában lezajlott ELSŐ MAGYAR WEST COAST SWING TÁBORSwinghearts Summer Camp néven. A tábor lértejöttét az egész magyar wcs tanári közösség és tanítványaik, azaz az egész táncos közösség alapozta meg, akiknek köszönöm bizalmat és a lelkesedést. Ahogy minden egyéb rendezvényt, a tábort is igyekszünk folyamatosan az igényekhez igazítani és évről évre fantasztikus élményt és nyaralást nyújtani. 

Tanáraink


Teszkó Andrea
Teszkó Andrea-

A tánc és a zene szeretete soha nem volt kérdéses számomra.

2011 novemberében kezdtem el West Coast Swinget oktatni. A remek zenéken és a számomra testhezálló stíluson túl a tánctechnikai tudás, ami miatt a West Coast Swing úttörő és kedvenc lett az életemben. Ez volt az első tánc, ahol a ’mit is kell csinálni’-n kívül a ’hogyan’-t és ’miért’-et is megtanultam. Ez a tudás, a korábban tanult táncokban is pozitív változást és sikerélményt hozott számomra. Ezeket az érzéseket és tapasztalatokat szeretném átadni tanítványaimnak, s hasonlóan kellemes élményekhez hozzásegíteni őket is a táncban.