Jelenleg hetente kedden és csütörtökön vannak rendszeres óráink Budapesten. A tanfolyamok 5 szinten a kezdőtől a versenyző szintig működnek. Az alaptanfolyamok, Alapok I. (16 óra) és Alapok II. (16 óra) egy fix tematika szerint haladnak és minden bérlettel rendelkező diák számára ingyenesen ismételhetőek. A tematikus haladó és extra haladó órák folyamatosan megújuló tematikája mindig követi a west coast swingben jellemző aktuális trendet. A csoportos magánórák a tanári segítséggel való gyakorlások, melyek személyre szabott segítséget és a hagyományos óráknál sokkal több gyakorlási lehetőséget adnak a fejlődni vágyóknak. A versenyző óra, speciálisan az eredményes versenyzéshez nyújt felkészülést.

A heti órákon kívül folyamatosan szervezünk workshopokat, intenzív hétvégéket, különböző témákra fókuszálva, mint például Musicality workshop, Girl Power - Ladies Styling órák, Footwork & Styling workshop. 2017-ben indult Katapult technikai workshop-sorozatunk, mely sajátossága, hogy haladó táncosok segítik a kezdőbbek tanulását. 

2015 augusztusában megszerveztük első nyári táborunkat, Swinghearts Summer Camp néven. Célunk, hogy a nemzetközi rendezvények mellett, elsősorban a magyar közösség számára teremtsünk egy családias, nem csak táncos rendezvényt, színvonalas órákkal, hazai tanárokkal.

 

NAVIGÁCIÓ

Óratípusok | Aktuális órarend | Bérletek, árak | Helyszínek

 

Óratípusok

Párcserés órák

 • Facebook esemény

  Időtartam
  16 alkalom - 4 hónap

  Oktató
  Teszkó Andrea

  Asszisztens
  Katona Tamás

  Intenzív hétvégék
  2 havonta

  Csatlakozás
  Becsatlakozás a jelenlegi kezdő tanfolyamba teljesen kezdőként október folyamán, novembertől az 5 alapfigura (sugar push, left side pass, right side pass, whip, starter step) ismeretével lehetséges. Ezt intenzív kezdő hétvégén vagy magánórán lehet elsajátítani. Ezen ismeretekkel a becsatlakozás a tanfolyam bármely szakaszában lehetséges.

  Aktuális kezdő tanfolyamunk (kattints a képre)

  IMG 0242

  Tematika
  Alap ritmusok, alap figurák, szimpla forgások, tartás, vezetés követés alapjai

 • Időtartam
  16 alkalom - 4 hónap

  Oktató
  Teszkó Andrea

  Csatlakozás
  Min. 4 hónap WCS tapasztalat

  Tematika
  Egyszerű nyújtások, figurakötések, kobinációk, rugalmas irányváltások, dupla forgások, ritmusvariációk, lépésvariációk, technikai alapok további csiszolása.

 • Időtartam
  Ameddig csak akarod :)

  Oktató
  Teszkó Andrea

  Asszisztens
  Singer Gábor

  Csatlakozás
  Min. 8-10 hó WCS tapasztalat

   

  Tematika
  Nyújtások, kiállások, díszítések, egyszerűbb styling lányoknak és fiúknak, musicality alapok, többszörös forgások, haladó figurakötések, késleltetett indulások, vezetés-követés finomítása, wcs technika pontosítása.

  Az egymást követő 4-6 óra foglalkozik ugyanazzal a technikával vagy egy figura variációval, így van idő annak begyakorlására, megértésére, elsajátítására. A csoporthoz folyamatosan lehet csatlakozni, mivel nem épülnek szorosan egymásra az órák.

Speciális/kiegészítő órák

 • Időtartam
  Ameddig csak akarod! ;)

  Oktató
  Teszkó Andrea és Pártos Andrea

  Csatlakozás
  szintfüggetlen, csak párral

  Tematika

  Az órán a gyakorló párok között körbejárunk, és vagy kérdeztek tőlük olyat, amin szeretnétek csiszolni, vagy adunk nektek személyre szóló javaslatokat, melyet az óra további részében gyakorolni tudtok. Így pont azt kapjatok, amire éppen szükségetek van a fejlődésetek aktuális szakaszában.

  Középhaladó szinttől felfelé bárki jöhet, az óra SZINTFÜGGETLEN. Ez úgy tud megvalósulni, hogy PÁRBAN kell érkezni, és nincs az órán párcsere.

  Azért, hogy minden pár kapjon kellő figyelmet az órán, a jelentkezés sorrendje szerinti első MAXIMUM 8 PÁR tud részt venni az órán.

 • Időtartam
  -

  Oktató
  Pártos Andrea és meghívott tanárok

  Az órán való részvétel feltétele
  Párral kell érkezni, az oktatóval egyeztetni.

  Leírás

  Ez a legmagasabb szintű, az egyetlen meghívás alapú óránk. Részvételi szándékodat az oktatóknak tudod jelezni, akik szintedet, motivációidat és a férőhelyeket mérlegelve igyekszenek a legjobb megoldást megtalálni.

  A versenyző óra célja, hogy technikailag képzett, a saját és a partnerrel való mozgásában is magabiztos táncosokat képezzen. Hiszünk abban, hogy a jó bulitáncostól (social dancer) a jó versenyzőt csak a verseny szituációk ismerete és az abban szerzett tapasztalat különbözteti meg. Célunk, hogy olyan táncosokat neveljük, akikkel élmény táncolni minden hétvégén, s ezzel párhuzamosan ismertessük meg őket a versenyzés fortélyaival, lélektanával, szituációival is, hogy eredményes versenyzővé is válhassanak.

  Egyéni és páros készségfejlesztő gyakorlatok, West Coast Swing alapok magas technikai szintre emelése, versenyelmélet -és gyakorlat, versenyszituációk szimulálása, videóanalízis.

 • Időtartam
  Ameddig csak akarod! ;)

  Oktató
  Teszkó Andrea, Pártos Andrea és meghívott tanárok

  Csatlakozás
  Min. 4-6 hó West Coast Swing tapasztalat

  Leírás

  A páros tánc fejlesztésének, színesítésének az egyik alapja az egyéni technika javítása és a stíluspaletta szélesítése. 
  Az órák felépítése a Ladies Styling órákon már bevált és megszokott tematika szerint lesz. 4 óra fog egymásra épülni, az alábbiak szerint: 

  1.-2.-3. óra: 
  Bemelegítés - izoláció, lépésvariációk
  Technika, styling - 1-2 mozdulatra fókuszált gyakorlás
  Alkalmazás - a kigyakorolt mozdulatok figurákba építése 

  4. óra:
  Bemelegítés - izoláció, lépésvariációk
  Technika, styling - 1-3. órák mozdulatainak átismétlése
  Alkalmazás - a már jól begyakorolt mozdulatok komplex alkalmazása táncban

  Az órák első felében mindkét irányba, mindkét oldalra végezzük a mozdulatokat, majd az óra második felében külön lány és fiú lépésekkel fogunk párhuzamosan dolgozni. A Solo órát követő csoportos magánórán pedig tanári segítséggel lehet kigyakorolni párban vagy egyénileg, az órán tanultakat! 

Aktuális órarend

rarend 2018 janur

 

Bérletek, árak

 

Órajegy - normál órára
1600 Ft 

Órajegy - versenyző órára
2200 Ft 

4 alkalmas normál bérlet
5000 Ft
(érv. adott hónapban)

8 alkalmas normál bérlet
8000 Ft
(érv. adott hónapban)

havi versenyző bérlet
7000 Ft
(érv. adott hónapban)

havi normál bérlet
10200 Ft
(érv. adott hónapban)

 A normál órák (Alapok I. II., Tematikus klub óra, Solo swing, Csoportos magánóra) 60 percesek, a versenyző óra 105 perces. 
A bérletek bármikor megvásárolva az adott hónapra érvényesek, s a bármi miatt fel nem használt alkalmak a következő havi bérlethez hozzáadhatók, nem vesznek el. Minden bérlet érvényes legalább 1 vagy 2 szinthez kötött órára és a csoportos magánórára, így következő hónapban az extra alkalmak felhasználhatóak vagy gyakorlásra, a kimaradt anyag pótlására vagy egyéb az adott szintennek megfelelő órára. 

Helyszín

Corvin Dance Center - 1094 Budapest, Liliom u. 43-45. 6. emelet

-corvin

 

Backstage Studio - 1074 Budapest, Dohány u. 5/b

-backstage